Kalkulátor

Tűzálló, hőálló üveg

A Poly M Hungary Kft. Kandallóüveg.hu márkanevű hőálló kerámiája kiválóan alkalmas a magas hőmérsékletű zárt égésterek szeparálására.

Kérjük, az üveg méretét milliméterben adja meg!
Az üveg vastagsága: 4mm

+
+

A fotó illusztráció.

Amennyiben ettől eltérő alakú vagy vastagságú hőálló üvegre van szüksége, kérjük egyedi igényével keresse az ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére.

+36-30-684-4601
+36-30-682-5831

Rólunk

Poly M Hungary Kft.

A Poly M Hungary Kft. fiatal, dinamikus vállalkozás. Építészeti felhasználású és speciális hő- ill. tűzálló üvegek, egyéb hőálló kiegészítők feldolgozásával és disztribúciójával foglalkozunk Magyarországon és a délkelet-európai országokban.
Kínálatunkban a fő hangsúlyt a speciális jellemzőkkel rendelkező termékek kapják.

Kandallóüveg

A hőálló üveg kerámia

A Poly M Hungary Kft. Kandallóüveg.hu márkanevű hőálló kerámiája kiválóan alkalmas a magas hőmérsékletű zárt égésterek szeparálására.Kandallóüveg

Alapvető tulajdonságának, átlátszóságának köszönhetően nem csak a kandallóknál, hanem a legkülönbözőbb hőkezelő eljárások során is jól hasznosítható, mivel az égési folyamatok szabad szemmel nyomon követhetők. Kiemelkedő hőálló tulajdonságának köszönhetően a szélsőséges hőmérsékletváltozásoknak is ellenáll. Tartósan 700-800 °C-ig hőálló, így nem okoz kihívást a készülékek üzemi hőmérséklete sem. A legextrémebb elvárásokat is kielégíti. Az üvegek a telephelyünkön lévő üzemünkben kerülnek feldolgozásra különböző méretekben és megmunkálási fázisokban.

Kiegészítő termékek

  • Összes
  • Tisztítás
  • Begyújtás
  • Tömítés